Klaus Iohannis a semnat decretul numirii noului ministru al Transporturilor

| 22 iun, 18:06

Klaus Iohannis a semnat decretul numirii noului ministru al Transporturilor. Mai exact, senatorul PSD de Dolj Mihai Fifor este noul ministru al Transporturilor în locul demisionarului Ioan Rus, potrivit România Tv.

Citeşte şi: Iohannis nu îl numeşte pe Oprea premier interimar. Genunchiul lui Victor Ponta, în Strategia Naţională de Apărare

Mihai Fifor este senator PSD de Dolj şi preşedinte al Comisiei pentru transporturi şi energie. Fifor a fost secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor în mandatul de ministru al lui Gabriel Oprea în 2009. Senatoru PSD are 45 de ani, şi este absolvent al Facultaţii de Litere a Universităţii din Craiova. Din 2010, el este preşedinte al PSD Craiova

Ioan Rus a demisionat, în urmă cu o săptămână, din postul de ministru al Transporturilor, în urma declaraţiilor sale referitoare la românii din străinătate.

Citeşte şi: Mihai Fifor, despre propunerea preluării Ministerului Transporturilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ