ELENA UDREA, despre VICTOR PONTA: Dacă mai vrea să facă parte din politică, trebuie să se întoarcă

| 23 iun, 10:28

Elena Udrea a ajuns marți la secția 2 de poliție, așa cum era obligată, fiind în control judiciar.

Intrebată despre decizia premierului Victor Ponta de a se opera în Turcia, Udrea a spus că acesta poate să se opereze unde dorește, dar că "problema este dublă. El este și prim-ministru și șeful celui mai mare partid din România. Dacă mai vrea să facă parte din politică, trebuie să se întoarcă. Dacă nu, să-i lase locul altcuiva".

Udrea a mai vorbit și despre faptul că politicienii comunică mai mult pe site-uri de socializare decât în mod oficial.

Președintele României și prem-ministrul comunică numai pe Facebook. Parcă mai avem nevoie și de comunicare oficială. Nu poți să comunici o astfel de temă doar pe Facebook", a precizat Udrea, despre decizia lui Ponta de a posta pe site-ul de socializare situația sa medicală.

Victor Ponta a fost externat duminică din clinica din Turcia, acolo unde s-a operat la genunchi. Premierul va trebui să meargă zilnic la clinica din Turcia, pentru control. Perioada de recuperare va dura în jur de 3 săptămâni. Acesta a confirmat externarea din spital și pe pagina sa de facebook şi a anunţat că îi va solicita preşedintelui să-l desemneze pe Vicepremierul Gabriel Oprea să exercite toate atributele funcției de Prim Ministru în această perioadă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ