Reacţia lui Liviu Dragnea după ce Oprea a spus că va conduce Guvernul ca un militar

| 24 iun, 18:10

Deputatul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, în legătură cu afirmaţia lui Gabriel Oprea că va conduce guvernul ca un miliar, că premierul interimar s-a referit la faptul că va conduce "cu foarte multă disciplină".

"Domnul Gabriel Oprea este un om care este foarte bine organizat şi disciplinat şi care a condus toate instituţiile pe care le-a gestionat cu foarte multă disciplină. Cred că la asta s-a referit, nu efectiv milităreşte, ci la foarte multă disciplină şi aşa şi trebuie", a spus Dragnea, întrebat în legătură cu afirmaţia lui Oprea.

Citește și:  Gabriel Oprea: Voi conduce Guvernul ca un militar, ca la armată, să ne facem datoria

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat marţi că, în opinia sa, România va intra în acest an în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene, precizând că îşi bazează opinia pe discuţii cu lideri europeni.

Totodată, acesta a precizat că intenţionează să conducă Guvernul "ca la armată", cu mai puţine subiecte politice şi cu emiterea mai rapidă a avizelor pentru acte normative.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ