Liviu Dragnea: "Trebuie să tranșam repede situația din Coaliție"

| 24 iun, 21:42

Coodonatorul politic al PSD, deputatul Liviu Dragnea susține că situația este destul de grea pentru partid și că nu mai poate continua așa. El susține că orizontul de timp este de 2-3 săptămâni.

”PSD nu trece prin momente fericite. Cât de rapid vom putea situația în partid va trebui tranșată și asta înseamnă 2-3 săptămâni. În sensul în care trebuie să se întoarcă premierul acasă și să discutăm despre situația din Coaliție, cum facem guvernare, cum funcționează partidul și ce ofertă politică avem în continuare.”, a spus Dragnea la TVR în Emisiunea ”Vorbește liber” referindu-se la faptul că în Coaliție unii parteneri au poziții diferite.

”Nu se pune problema”, a spus el când a fost întrebat de o eventuală solicitare de demisie a lui Victor Ponta din fruntea partidului.

Citeste si: Reacţia lui Liviu Dragnea după ce Oprea a spus că va conduce Guvernul ca un militar

”Trebuie să avem o deschisă cu el și să vedem care e calea de urmat. Există o situație în PSD, la nivelul organizațiilor... de dezorientare. Oamenii nu se simt bine cânf liderul nu e în țară, este pus sub acuzare și oamenii vor ca guvernarea trebuie să meargă înainte. Partidul se gândește la alegerile de anul viitor”.

Nu e vorba de o teamă. PSD vrea să rămână la guvernare, dar nu în orice condiții. Rămânem ca până acum dacă ne întâlnim și stabilim ceva și mergem înainte. Oamenii vor clarificare rapidă pentru că din toamnă trebue pregătiri pentru locale”, a mai spus el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ