EXCLUSIV! CÂT DE BOGAT e Mihai Răzvan Ungureanu, propus şef la SIE: venituri de peste jumătate de milion de lei

| 24 iun, 12:52

Mihai Răzvan Ungureanu, propus şef la SIE, nu este o persoană săracă. Dimpotrivă, el deţine terenuri, clădiri, bani în conturi etc, după cum rezultă din ultima sa declaraţie de avere, completată la mijlocul anului trecut şi valabilă pentru anul 2013.

Astfel, la capitolul proprietăţilor imobiliare, Ungureanu stă foarte bine, are trei terenuri, în suprafaţă totală de 25.423,5 metri pătraţi. Cea mai mare parte din această suprafaţă, de 2 hectare, este teren agricol şi se află în extravilanul oraşului Slobozia.

În plus, deţine două locuinţe, un apartament în Iaşi (de 42 de metri pătraţi) şi o casă de locuit în Voluntari, Ilfov, care are 283 de metri pătraţi.

Citeste si: Cine este Mihai Răzvan Ungureanu, nominalizat director al SIE: de la membru supleant în UTC la premier

Nici la conturi bancare nu stă rău. Are, în total, peste 150.000 de lei, în şase conturi şi în diverse valute. Totuşi, are şi datorii, către bănci, de circa 54.500 de euro. Mai precis, are două credite luate de la aceeaşi bancă, Unicredit.

Venituri

Ungureanu stă bine şi la venituri. Din declaraţia de avere, rezultă că a încasat 58.908 lei din activitatea de parlamentar, 41.131 lei din activitatea didactică din cadrul Universităţii Bucureşti. Tot în acel an, el a mai obţinut următoarele sume: 2000 lei (drepturi de autor de la Teatrul Naţional “Radu Stanca” din Sibiu), 300 de euro (drepturi de autor de la Universitatea din Viena), 140 de euro (drepturi de autor), 247 de euro (drepturi de autor, Neue Zurcher Zeitung). În acelaşi timp, soţia sa a obţinut următoarele venituri: 58.392 lei (salariul de la Institutul Fundeni), 84.000 de euro (consultanţă medicală). În total, 540.892 lei!

Citeste si: AVEREA lui Victor Ponta: premierul are patru locuinţe. Câţi bani are în conturile bancare

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ