PNL si UNPR, susţinere pentru MIHAI RĂZVAN UNGUREANU

| 24 iun, 22:00

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri la Realitatea TV ca PNL strange semnaturi alaturi de 'colegii din UNPR' pentru a convoca maine Birourile Permanente Reunite in vederea inceperii procedurilor parlamentare pentru numriea lui Mihai Razvan Ungureanu director SIE.

"MRU a fost la SIE vreo 5 ani de zile, a fost ministru de Externe, nu putem spune ca nu are experienta.

Cred ca dificultatea va fi sa ii convingem pe cei de la PSD sa renunte la mizele mici. (...) Sunt ezitanti, intr-o usoara degringolada. Avem nevoie de 4 semnaturi de la Camera Deputarilor si de 5 de la Senat pentru a cere convocarea Birourilor Permanente", a spus Gorghiu.

Ea a precizat ca in cazul in care nu va fi reunit plenul celor doua Camere luni, ea nu va ezita sa solicite sesiune extraordinara.

Citeste si: Liderii UNPR, întâlnire de taină la restaurantul MAI

"Sunt semnaturi si n-am emotii sa propun sesiune extraordinara. Nu putem sa tratam superficial o tema care este de interes national, si anume numirea sefului la SIE.

Vom avea saptamana viitoare sef la SIE. Opozitia nu are nicio ezitare in a merge inainte si in numirea lui MRU si in schimbarea lui Victor Ponta.

Am avut cateva discutii cu Gabriel Oprea. Am avut la inceputul sesiunii parlamentare. Pozitia domniei sale a fost ca sustine Guvernul cat Victor Ponta este premier", a spus Alina Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ