Vlad Moisescu, despre împrumutul fabulos de la soacră: "N-am ascuns nimic". Cine este Flavia Ciocodei

| 23 iun, 13:34

Vlad Moisescu, fost trezorier al PNL, cercetat în dosarul lui Andrei Chiliman, a declarat, marţi, că împrumutul de 670 de milioane de euro pe care soacra sa l-ar fi acordat fiicei sale este o eroare materială şi că nu a încercat să ascundă nimic la percheziţii. Flavia Ciocodei, soacra lui Moisescu, are 71 de ani, locuieşte într-un cartier central al Capitalei şi spune că habar nu are de împrumutul de peste jumătate de miliard de euro.

Vlad Moisescu a venit, marţi, la poliţie, pentru controlul judiciar, ocazie cu care a reluat ideea că cifrele din împrumutul descoperit de procurorii DNA sunt o greşeală.

"Este o eroare materială de denominare, din lei vechi in lei noi care nu are nicio legătură cu Primăria sectorului 1. Nu are niciun fel de problema, dar asa s-a gresit. 3 miliarde lei noi in numerar e ceva imposibil. Se va lămuri. Nu am incercat sa ascund absolut nimic. Totul a fost la vedere, percheziţia a fost normală. Am prezentat totul cu bună-credinta, nu a fost niciun fel de problema", a spus Moisescu.

Potrivit Digi24, Flavia Ciocodei, soacra lui Moisescu, în vârstă de 71 de ani, locuieşte în sectorul 4, într-un aparatament pe care l-a cumpărat înainte de Revoluţie, împreună cu soţul, de la cântăreaţa Sanda Ladoşi şi susţine că împrumutul este o invenţie.

"Procurorii spun multe tâmpenii. Întrebați-i pe procurori ce dovezi au. Pff...Cum 600 de milioane de euro? Nici nu ştiu să număr atât!", a spus soacra lui Moisescu, întrebată de împrumut.

Vecinii o descriu pe Flavia Ciocodei ca pe o femeie cu probleme financiare. „Chiar se plângea că din pensie îi e foarte greu să se descurce acolo. Probabil pensia dânsului şi cu ce mai dă în plus. Mi-a zis că e foarte greu", spune o vecină despre Flavia Ciocodei.

Citeşte şi: Moisescu primea bani de la membri ai Guvernului Tăriceanu ca să-i ajute să ajungă în acele funcţii

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ