Gorghiu: Ponta trebuie să-și dea demisia; bate în retragere într-o variantă nedemnă

| 21 iun, 17:37

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a apreciat, duminică, pe pagina sa de socializare, că alegerea premierului Victor Ponta de a-și prelungi mandatul, prin menținerea interimatului asigurat de Gabriel Oprea, este o "variantă nedemnă".

"Victor Ponta bate în retragere, într-o variantă nedemnă. În ciuda unei situații medicale, cred că prim-ministrul Victor Ponta dorește să cumpere timp, negăsind o altă ieșire din situația gravă în care ne-a pus", a scris Gorghiu.

Liderul PNL susține că demersul premierului este "un fel de autosuspendare, după ce a încercat toate tertipurile posibile și imposibile".

"Oricând s-ar întoarce, orice ar delega, Victor Ponta trebuie să-și dea demisia. Acum nu este altceva decât un prim-ministru în exil, care încearcă o campanie de victimizare prin fax, nimic altceva. Ponta trebuie să-și dea demisia azi! O acceptăm tot prin fax", spune Alina Gorghiu pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 iun, 19:20
PETRE
Jelirea mioritica
Dixit Gorghiu !
Dar cand dreapta s-a aliat cu stanga,noi ,poporul, ramanand la mijloc ,cum a fost ?
"...Ca foarea ati inflorit,ca iarba v-ati cosit..."(Strigoii-de M.Eminescu) iar noi,mioritic,am jelit !
O,intelect sellect !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ