Firea: Perioada de recuperare a prim-ministrului nu va afecta activitatea Guvernului

| 21 iun, 17:45

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, spune că perioada de recuperare a prim-ministrului Victor Ponta nu va afecta activitatea Guvernului.

"Suntem alături de el și avem convingerea că Gabriel Oprea poate asigură cu succes interimatul pe această scurtă perioadă. Toate condițiile pentru o funcționare foarte bună a guvernării, cu continuarea tuturor proiectelor începute deja, sunt îndeplinite. Perioada de recuperare a prim-ministrului Victor Ponta nu va afecta activitatea Guvernului, deoarece s-au respectat toate procedurile, iar vice-premierul Gabriel Oprea va asigura cu succes interimatul pe această scurtă perioadă. Acesta a demonstrat și cu alte ocazii că este un exemplu de stabilitate și profesionalism în fruntea Executivului", spune Firea într-un comunicat de presă remis, duminică, AGERPRES.

Purtătorul de cuvânt al PSD transmite premierului Victor Ponta însănătoșire grabnică, precizează că partidul este alături de el în această perioadă și îl așteaptă să își reia pe deplin activitatea în fruntea Guvernului.

"România are în continuare instituții funcționale a căror activitate nu are de ce să fie afectată și continuăm să fim pe drumul cel bun ca țară, atât din punct de vedere economic, cât și social", mai spune Gabriela Firea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 iun, 18:22
PETRE
Incurcarea firelor
Firea iar incurca firele ca asa-i e firea .Cititi cu atentie cele spuse de Firea !
"...in continuarea tuturor proiectelor incepute deja..."(Dixit Firea).
Care va sa zica la sfarsit de mandat atat s-a dat :inceputul !
Ura si la gara ca poate vine alt tren !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ