Rovana Plumb acuză Opoziția! "Noi facem lucruri utile pentru România, iar ei încearcă să creeze instabilitate"

| 22 iun, 18:21

Guvernul își face treaba, dar, în schimb, opoziția încearcă să creeze scandaluri și instabilitate, susține președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, ministru al Muncii, aceasta cerându-le liberalilor să dea dovadă de responsabilitate.

"Această guvernare își face treaba pentru care a fost aleasă de români — scăderea TVA la 19%, scăderea prețurilor la medicamente — sunt măsuri în concordanță cu așteptările românilor. În timp ce noi facem lucruri utile pentru România, opoziția încearcă să creeze scandaluri și instabilitate.

Românii așteaptă și de la politicienii din opoziție să fie responsabili, să lucreze pentru țară, nu să facă orice pentru a ajunge la putere. Le cer celor din PNL să se gândească la România, să susțină aceste măsuri și să înceapă să dea dovadă de responsabilitate", a afirmat Rovana Plumb, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.

La rândul său, Sorin Grindeanu, ministrul Comunicațiilor, a arătat că, prin măsurile luate luni, cu privire la reducerea prețului medicamentelor și la reducerea TVA, Guvernul continuă modelul pe care l-a impus în ultimii ani — măsuri pro-economie, dar și măsuri pentru cei mulți.

"Acest model a fost unul de succes și trebuie continuat. Opoziția, cu precădere PNL, trebuie să își înceteze abordările politicianiste, axate pe scandal. Liberalii ar trebui să susțină măsurile bune care se promovează în această perioadă, să participe la dialog în favoarea intereselor românilor, să fie responsabili", a arătat Sorin Grindeanu, într-un comunicat.

Deputații din Comisia pentru buget, finanțe și bănci au aprobat luni cu unanimitate de voturi amendamentul la proiectul de Cod fiscal privind scăderea la 19% a cotei standard de TVA începând de anul viitor.

Amendamentul a fost depus de deputatul PNL Andreea Paul.

Tag-uri: PNL, Rovana Plumb
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ