Grațiela Gavrilescu: Foarte mulți membri ai fostului PNL se vor îndrepta către ALDE

| 22 iun, 12:52

Deputata Grațiela Gavrilescu a declarat  că foarte mulți membri ai vechiului PNL, nemulțumiți că au fost ”înghițiți” de fostul PDL, se vor alătura ALDE, noua formațiune rezultată prin fuziunea dintre PC și PLR.

”Scopul nostru este ca nouă să ni se alăture cât mai mulți liberali autentici, care au crezut în doctrina liberală încă de când ea a luat ființă în România. (...) După semnalele pe care le-am avut încă din momentul în care au început să se poarte discuții între membrii PLR și PC și se auzise deja de fuziune, foarte mulți membri ai fostului PNL deja se vor îndrepta către ALDE, filiala Prahova și nu numai, în toată țara”, a afirmat Gavrilescu.

”Adevăratul Partid Liberal care se va poziționa pe scena politicii românești va fi ALDE. (...) A trebuit să demonstrăm că în România acest partid (PNL—n.r) nu trebuie să dispară. Dacă 140 de ani de istorie liberală se îngroapă în Partidul Democrat, condus de fostul președinte Traian Băsescu, care dorește la ora actuală tot politica lui să o continue, și actualul PNL, noi nu puteam să stăm cu mâinile încrucișate”, a mai susținut copreședintele ALDE Prahova într-o conferință de presă susținută la Ploiești.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ