Dosarul Chiliman: Incredibil! Unde locuieşte femeia care i-a dat fiicei sale 670 milioane de euro

| 22 iun, 20:33

Soacra lui Vlad Moisescu, despre care procurorii susţin că ar fi acordat împrumutul de 670 de milioane fiicei sale, drept paravan pentru mita de la Primăria Sectorului 1, locuieşte într-un cartier central al Capitalei. Femeia, în vârstă de 71 de ani, spune că nici nu ştie să numere suma pentru care procurorii au pus un sechestru de peste 3 miliarde de lei.

Flavia Ciocodei locuieşte în sectorul 4, într-un bloc de locuinţe ridicat în anii '70. Vecinii o descriu ca pe o femeie cu probleme financiare.

„Chiar se plângea că din pensie îi e foarte greu să se descurce acolo. Probabil pensia dânsului şi cu ce mai dă în plus. Mi-a zis că e foarte greu”, spune o vecină despre Flavia Ciocodei, conform Digi24.

„Pff...Cum 600 de milioane de euro? Nici nu ştiu să număr atât!”

Femeia locuieşte la parterul unui bloc din cartierul Tineretului, într-un apartament pe care l-a cumpărat înainte de Revoluţie, împreună cu soţul, de la cântăreaţa Sanda Ladoşi. În prezent, pe piaţa imobiliară, un apartament în această zonă are un preț mediu de 70.000 de euro.

Citește și:  Vlad Moisescu, la ieşirea de la DNA: DECLARAŢIE DURĂ despre suma de 670 de milioane de euro


„E o persoană modestă, care nu mi-a dat impresia că... ştiţi că astea se observă, să debordeze de bună stare. Ştiu că e o vecină foarte bună. Nu e bogată. Nu are relaţii din astea dubioase”, spune o vecină.

Deşi numele femeii apare pe un document potrivit căruia şi-ar fi împrumutat fiica cu sute de milioane de euro, reporterii Digi24 au surprins-o pe Flavia Ciocodei deplasându-se nu cu limuzina, ci cu taxiul.

În urma percheziţiilor făcute la domiciliul fostului trezorier al PNL, procurorii anticorupție ar fi descoperit un contract de împrumut încheiat în 2009 între soacra lui Vlad Moisescu, Flavia Ciocodei, și soția acestuia. Concret, soacra și-ar fi împrumutat fiica cu suma de 3 miliarde de lei noi, adică aproximativ 670 de milioane de euro.

Reporter: E vorba de 600 de milioane de euro despre care procurorii spun că dvs. i-ați împrumutat fiicei.

Flavia Ciocodei: Procurorii spun multe tâmpenii. Întrebați-i pe procurori ce dovezi au.

Reporter: Păi dovezile sunt reprezentate de contractul făcut de dumneavoastră, cu fiica dumneavoatră.

Flavia Ciocodei: Asta-i treaba mea!

Reporter: De 600 de milioane de euro!

Flavia Ciocodei: Pff...Cum 600 de milioane de euro? Nici nu ştiu să număr atât.

Procurorii bănuiesc că acest împrumut este unul fictiv şi ar fi încercat să mascheze mita primită de gruparea Moisescu - Chiliman, în urma contractelor din bani publici de la Primăria Sectorului 1, din ultimii nouă ani. Banii ar fi fost sustraşi în urma lucrărilor de asfaltare, de reabilitare termică şi consultanţă fictivă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ