Vlad Moisescu, la ieşirea de la DNA: DECLARAŢIE DURĂ despre suma de 670 de milioane de euro

| 22 iun, 14:55

Fostul trezorier al PNL, Vlad Moisescu, a declarat luni, la ieşirea din sediul DNA Ploieşti, că procurorii anticorupţie au instituit în cazul său sechestru pe conturi, bunuri şi acţiuni până la suma de trei miliarde de lei, echivalentul a 670 de milioane de euro, el arătând că probabil va contesta decizia, transmite Agerpres.

 

Întrebat despre contractul de împrumut găsit de procurori la domiciliul său, prin care soacra sa îşi împrumuta fiica (soţia lui Moisescu) cu suma de 670 de milioane de euro, Vlad Moisescu a spus că " nu există aceşti bani", fiind vorba despre "o eroare materială de nominare".

"Este un act sub semnătură privată care nu a avut niciun fel de consecinţă. (...) Nu au existat aceşti bani, este o eroare materială de nominare a celui care a întocmit actul. Nu ştiu care este suma reală, nu am fost parte a contractului", a declarat Moisescu răspunzând unor întrebări.

Citeste si: SECHESTRU pe bunurile lui Chiliman, Moisescu, Costescu şi Brad. VALOARE: 3 miliarde lei

Acesta a arătat că procurorii au instituit sechestru în cazul său pe case, acţiuni şi conturi până la suma de trei miliarde de lei.

Totodată, el a precizat că respectivul document nu are nicio legătură cu Primăria sectorului 1 şi nici cu PNL, dar şi că nu există prejudiciu, iar dacă acesta ar exista, trebuie dovedit în instanţă.

Întrebat dacă va contesta sechestrul, el a răspuns că probabil o va face.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ