Vasile Blaga spune că PNL va vota Codul Fiscal dacă TVA se reduce la 19%

| 22 iun, 15:42

PNL va vota proiectul de lege privind Codul Fiscal dacă de la 1 ianuarie cota de TVA va fi redusă la 19%, a declarat, luni, copreședintele PNL Vasile Blaga.

”Am remarcat, în acest sens, că domnul Ponta și colegii domniei sale au citit cu atenție programul de guvernare al PNL. În comisia de la Camera Deputaților a mai rămas în dezbatere un singur subiect, și anume cel legat de nivelul și data la care să se aplice reducerea de TVA. Domnul Ponta lua în derâdere propunerea Partidului Național Liberal ca de la 1 ianuarie 2016 cota de TVA să fie de 19%, urmând ca din 2018 să avem o cotă de TVA egală cu cota unică de 16%. Vă mai aduceți aminte că Ponta ne propunea o cotă redusă la 20% din aprilie, apoi s-a răzgândit. Iată că acum a ajuns la propunerea noastră - TVA de 19% de la 1 ianuarie 2016. Din acest motiv, PNL va vota proiectul de lege privind Codul Fiscal. Sigur, ne pare rău pentru faptul că Guvernul Ponta nu a găsit argumente pentru a convinge Fondul Monetar Internațional și Comisia Europeană de necesitatea acestor măsuri”, a declarat Vasile Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ