Alina Gorghiu: Am aflat de la parlamentari PSD că mi se pregătesc dosare la Parchetul General și ANI

| 22 iun, 10:47

Alina Gorghiu susține, într-o postare pe o rețea de socializare, că este filată în trafic de câteva luni de zile, iar la Parchetul General și ANI se instrumentează plângeri împotriva sa.

Iată mesajul postat de copreședintele PNL pe Facebook, luni dimineața:

”Știam din momentul alegerii mele în funcția de copreședinte al PNL că voi beneficia de un tratament compus din atacuri, insulte, manipulări și dezinformări. Asa am ajuns sa fiu transformată de către propaganda PSD din martor în Victor Ponta, din avocat în Dan Șova și din copreședinte al PNL în Elena Ceaușescu, Ana Pauker, Gheorghe Gheorghiu Dej, Elena Udrea și alții. Toată această campanie a pornit din momentul votului PNL în cazul senatorului Dan Șova. În lumina evenimentelor recente înțeleg și de ce Prim-ministrul a fost atât de afectat de acțiunea politică a PNL în privința prietenului său. Îi transmit, din nou, Prim-ministrului in exil să nu își facă speranțe, acțiunile de intimidare sau calomniile nu au niciun efect asupra mea.

Sa nu uit. Am observat și in dimineata asta filajul mașinilor particulare care mă însoțesc de câteva luni în trafic, probabil că cineva dorește să mă protejeze.

Am aflat, de asemenea, de la parlamentari PSD, care nu sunt de acord cu aceste metode, că se instrumentează plângeri la Parchetul General și ANI și că o echipă cercetează tot ce am făcut și n-am făcut în ultimii 10 ani. Grea operați...une:)) Sa mai zica cineva ca nu avem un premier preocupat chiar și din Turcia de soarta opozitiei din Romania!”

Citește și: Alina Gorghiu JOACĂ bărbaţii pe degete. Cu cine s-a iubit PE ASCUNS PNL-ista

 

Tag-uri: Alina Gorghiu, PNL, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 iun, 13:54
bibicu
ea
Daca nu iti vezi de treaba ta si te dai mare cine e de vina ?
22 iun, 20:06
Cezara
lmunca
Cea mai noua oportunitate! Pot sa-ti arat ca ai toate motivele sa incepi cu incredere colaborarea cu noi! Acum chiar poti sa castigi bani, garantat si dovedit, asa cum vei vedea si in filmul extrem de clar. Instantaneu te vei convinge ca acest video prezinta ceea ce cautai de mult timp. Totul este extraordinar de serios si, cand te hotarasti sa castigi bani, cere-mi mai multe detalii la adresa mea de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ