SONDAJ AVANGARDE: 76% dintre bucureşteni sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de clasa politică

| 22 iun, 10:46

Trei sferturi dintre bucureşteni (76%) se declară nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actuala clasă politică, arată o cercetare sociologică realizată în Capitală, în perioada 2 - 15 iunie, de grupul de studii socio - comportamentale Avangarde, citat de Agerpres.

 

Potrivit sondajului, doar 17% dintre locuitorii Capitalei se declară mulţumiţi şi foarte mulţumiţi de clasa politică, în vreme ce 7% nu pot aprecia sau nu răspund pe această temă.

Preşedintele Klaus Iohannis conduce în topul încrederii bucureştenilor în politicieni cu 65%, urmat de Sorin Oprescu - 47%, Ecaterina Andronescu - 44%, Victor Ponta - 39%, Călin Popescu Tăriceanu - 38%, Monica Macovei - 28%, Ludovic Orban - 22%, Alina Gorghiu - 20%, Traian Băsescu - 17% şi Teodor Atanasiu - 14%.

Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1.400 de persoane, de 18 ani şi peste, prin metoda faţă-în-faţă cu respondentul, la domiciliul acestuia. Eşantionul este reprezentativ pentru populaţia adultă neinstituţionalizată a Bucureştiului, iar eroarea maximă tolerată este de plus/minus 2,62%, pentru un interval de încredere de 95%.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ