Ambasadorul Olandei, REACŢIE ŞOCANTĂ la declaraţia lui Ponta despre soţia sa

| 22 iun, 12:26

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seara, la Antena 3, că la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti s-a blocat un etaj întreg cu ocazia operaţiei suferite de soţia ambasadorului Olandei în Românie. Ambasadorul Matthijs van Bonzel se fereşte să comenteze situaţia, potrivit stiripesurse.ro.

Întrebat dacă informaţia oferită de Victor Ponta este adevărată, diplomatul a răspuns, pentru stiripesurse.ro: "Verificaţi la spital, vă rog!". Pe de altă parte, jurnalistul Realitatea TV Ovidiu Marincea susţine, într-un articol publicat luni dimineaţa, că a fost internat la Spitalul Universitar în aceeaşi perioadă cu soţia ambasadorului, iar aceasta nu a beneficiat de tratament special.

Solicitat să comenteze situaţia creată de declaraţia premierului Victor Ponta, ambasadorul Matthijs van Bonzel a oferit un răspuns.. diplomatic: "Mai bine să nu comentez."

Citeste si: Ponta anunță, pe Facebook, reducerea TVA la 19% și introducerea ei mai devreme de 1 ianuarie 2016

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 iun, 10:02
Nelutu
Sotie de ambasador,operata
Nici nu ai ce astepta de la Realitatea TV si angajatii sai,sunt lingai ai dosului sasului!Ambasadorul tarii conduse de homosexuali sa-si pastreze aprecierile pentru dezaxatii pe care-i reprezinta!Nu ne face nici o cinste relatia cu o tara de dezaxati!
23 iun, 02:00
Murphy
Subiect?
Maimuta cand n-are ce face se scarpina in fund si mananca ce gaseste.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ