Plumb: PNL încearcă să-și acopere incompetența folosindu-se în mod josnic de situația medicală a premierului

| 21 iun, 17:25

Președinta Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, este de părere că PNL încearcă să-și acopere incompetența politică folosindu-se "în mod josnic de situația medicală a premierului Victor Ponta".

"România nu are nevoie de instabilitate și crize. După ce au încercat să-și acopere incompetența politică folosindu-se de evenimente din Justiție, acum liberalii încearcă același lucru, dar folosindu-se în mod josnic de situația medicală a premierului Victor Ponta. Declarația de astăzi a Alinei Gorghiu arată că PNL vrea cu orice preț instabilitate și crize. Mai bine ar ajuta România cu soluții constructive și ar renunța la scandal", spune Rovana Plumb într-un comunicat de presă.

Liderul PSD precizează că săptămâna viitoare sunt măsuri importante de votat, cum este noul Cod Fiscal.

"Ne așteptăm ca liberalii să renunțe la atitudinea învățată de la PDL și să nu se opună reducerii TVA și măsurilor care ajută economia. Acestea sunt prioritățile României, nu atacurile politice sterile", se arată în comunicat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 iun, 19:29
PETRE
Totu-i plumb
Josnic furam in alianta,josnic e si divortul !
Plumb.plumb...
O,tempora ! O,mores !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ