Gorghiu, ironie la fuziunea PLR-PC: "Astăzi are loc măreţul eveniment?"

| 19 iun, 17:22

Alina Gorghiu, preşedintele PNL, spus, vineri, la Sibiu, referitor la fuziunea dintre PLR şi PC, că "astăzi are loc măreţul eveniment? Nu ştiam când are loc evenimentul cu fuziunea, de aia vă întrebam, aşa de important în opinia Partidului Naţional Liberal este".

Liderul liberalilor a afirmat că "cetăţenii din România ştiu care este singurul proiect de dreapta viabil, legitim". "Mai mult de atât nu are sens să comentez. Este opţiunea fiecăruia să-şi facă destinul politic cum trebuie, eu cred însă că unii din cei care fac astăzi fuziunea ar trebui să accepte apusul carierei politice”, a adăugat Alina Gorghiu.

Potrivit acesteaia, strategia PNL "nu este legată nici de PSD, nici de sateliţii PSD, cum este PLR, cum este PC”, fiind o strategie "autonomă”, iar "legătura cu cetăţeanul” este singurul interes al PNL.

Delegaţii la Congresul PC au semnat, vineri, cu o abţinere, rezoluţia privind fuziunea PC cu PLR. Preşedintele PC Daniel Constantin a fost mandatat să semneze protocolul de fuziune cu PLR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 iun, 12:20
ion
(y)
asa asa,lasa ca stim noi cine s-a unit cu hotii de pdl-isti,stai linistita dna gorgu
21 iun, 13:22
tyrex
Hoasca idioata si miezerabila cine rade la urma rade mai bine. Tu vorbesti parasuta nenorocita , tradatoare si mancatoare de kakat de profesie. Tu faci mistio de altii cand tu insuti esti o batie de joc a naturii, un rebut uman , o caricatura inscrisa in mod abuziv la categoria "umana"? Mars la cotet potaie si disapri drakului odata din peisaj ca fac copii infarct si avorteaza mamele. Puscaria pe viata e locul tau meritat jigodie .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ