ALINA GORGHIU: "Numirea la Ungureanu la şefia SIE este un pas important în schimbarea majorităţii parlamentare"

| 24 iun, 22:22

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, că numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE este un pas important în schimbarea majorităţii parlamemntare, iar cei de la PSD au o reticenţă de a convoca plenul pentru acest lucru, dar PNL nu are nicio rezervă să convoace o sesiune extraordinară.

"Este o propunere potrivită. Mihai Răzvan Ungureanu a mai fost la SIE. Nu putem vorbi de o persoană care nu are expertiză sau experienţă în domeniu. Dificultatea va fi să-i convingem pe cei de la PSD să renunţe la mizele mici. Au o rezervă majoră de a convoca BPR. În cazul lui Meleşcanu a durat o zi, acum, PSD, luat prin surprindere de propunere şi de suportul celorlalte partide, sunt ezitanţi. Mâine dimineaţa vom depune, cu semnături de la colegii de la UNPR, solicitare pentru demararea procedurilor de convocare a BP", a spus Gorghiu la un post de televiziune.

Citeste si: PNL si UNPR, susţinere pentru MIHAI RĂZVAN UNGUREANU

Ea a adăugat că, dacă nu va fi convocat plenul luni pentru numirea lui Ungureanu, nu are nicio rezervă în convocarea sesiunii extraordinare.

"Dacă nu se va convoca plenul luni, nu am nicio rezervă să convoc sesiune extraordinară. Vom avea săptămâna viitoare şef la SIE şi nu este niciun fel de ezitare a opoziţiei de a merge mai departe şi cu numirea domnului Ungureanu, şi cu demisia lui Victor Ponta. Numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu însemnă un pas important în schimbarea majorităţii parlamentare", a mai spus Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ