Sebastian Ghiţă: Procurori și oameni din servicii și-l doresc cu orice preț pe Ponta

| 24 iun, 21:50

Sebastian Ghiță dezvăluie că un grup de procurori, alături de oameni din serviciile secrete, vor să-l dea jos din fruntea guvernului pe Victor Ponta.

”Victor Ponta e forțat să-și dea demisia. Un grup de procurori și un grup de oameni din Serviciile Secrete fac presiuni și au un scop. Mi s-a sugerat că s-ar putea să am probleme. Mi s-a spus să-l conving să vină în țară și să-l conving să-și dea demisia. Acești oameni și-l doresc pe Victor Ponta cu orice preț. Lucrurile nu arată bine pentru mine.

Victor Ponta va trebui să spună ce i s-a întâmplat atunci când va veni în țară.”, a spus Ghiță la B1 TV.

Ghiță a spus că dosarul în care e implicat cumnatul lui Ponta, Iulian Herțanu, nu îl vizează pe acesta, ci pe liderul PSD.

”Dosarul este despre Victor Ponta. Nu are legătură cu Hidro sau cu Iulian Herțanu. Se fac presiuni asupra mea și a familiei mele pentru ca Victor Ponta să demisioneze. Trăim niște vremuri în care suntem abuzați. Constat asta de 6-8 luni.”, a spus Ghiță la B1 TV.

 

Citeşte şi: Sechestru pe 50 de firme în dosarul deputatului Sebastian Ghiţă

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ