Director de la Primăria Capitalei, reţinut de DNA

| 05 iun, 2014

Şeful Direcţiei Generale de Infrastructură din cadrul Primăriei Capitalei, Mădălin Dumitru, a fost reţinut joi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie urmând a fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Procurorii anticorupție au făcut percheziții la Primăria Municipiului București, Mădălin Dumitru fiind suspectat că ar fi dat preferențial contracte unor firme, pentru diverse lucrări în perioada 2011-2014.

Achetatorii au făcut percheziţii în biroul directorului şi la locuinţa acesta, precum şi la alte adrese, de unde au ridicat mai multe documente care au legătură cu acest caz.

Direcţia Naţională Anticorupţie a arătat, într-un comunicat de presă, că se fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în această perioadă, a unor fapte de corupţie şi asimilate infracţiunilor de corupţie.

În acest caz sunt vizaţi "funcţionari cu atribuţii în derularea de contracte finanţate din bani publici", a precizat DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ