UPDATE. Senatorul Ilie Sârbu, la sediul DNA Braşov

| 15 oct, 2014

La sediul DNA Braşov a ajuns în jurul orei 10,40 senatorul PSD Ilie Sârbu, însă nu a făcut niciun fel de declaraţii înainte de a intra în clădirea instituţiei.

UPDATE. Senatorul PSD Ilie Sârbu a părăsit sediul DNA Braşov după aproximativ o oră, fără să facă declaraţii.

Întrebat de ziarişti ce a discutat cu procurorii, Sârbu a răspuns că nu a fost audiat şi că nu doreşte să facă declaraţii.

Ilie Sârbu a venit însoţit de o persoană, care de asemenea a intrat în sediul DNA.

Potrivit unor surse judiciare, este posibil ca la finalul audierii lui Ilie Sârbu să i se comunice că are calitatea de suspect.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Braşov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie ce au legătură cu reconstituirea dreptului de proprietate pentru suprafaţa de aproximativ 90.000 ha de teren forestier şi 100 ha teren agricol.

Deputatul PSD Ioan Adam, un renumit avocat din Braşov, a ieşit miercuri, în jurul orei 10,15, de la sediul DNA Braşov, fără să facă declaraţii despre scopul întâlnirii cu procurorii anticorupţie. Avocatul acestuia a declarat presei că, împreună cu clientul său, au fost la DNA 'pentru probleme profesionale confidenţiale'.

Citeşte şi: Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA în dosarul retrocedărilor ilegale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ