Simona Halep aruncă bomba: "O să fiu şi eu mămică"

| 11 feb, 18:07

Simona Halep aruncă bomba pe care toată lumea își dorea să o audă. Tenismena a dezvăluit cea mai arzătoare dorință a ei.

Viața iubitei sportive se poate schimba complet anul acesta. Sportiva a acordat un interviu în care a vorbit sincer despre viaţa sa personală şi a mărturisit că pe viitor, nu doar cariera va fi o prioritate pentru ea. Simona este hotărâtă să-şi întemeieze o familie.

Sursă: Antena Stars

Tag-uri: Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 mar, 03:53
NEMESIS
CU CINE?
Tot cu un albanez din tribul tău?...
01 mar, 20:24
adele
Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email [email protected]
26 feb, 20:32
vandoreli
castiguri bani
castiga bani lucrand acasa la calculator!!!
detalii:[email protected]
26 feb, 20:29
vandoreli
castiguri ban
castiga bani usor lucrand acasa pe calculator !!!
detalii:[email protected]
17 feb, 23:37
Nelu
CARTE
Ofer peste 200 carti noi diferite cu factura si 10% discount fata de editura, din 20 categorii literare in limbile romana, engleza, franceza, maghiara etc..carti foatre bune unele cu pretentii de ecranizare in USA
[email protected]
www.librariamea.zxq.ro

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ