Simona Halep, UMILITĂ în presă

| 04 mar, 08:45

Simona Halep a avut parte de o surpriză neplăcută în presa italiană. Una dintre cele mai cunoscute publicaţii specializate în tenis are o reacţie surprinzatoare faţă de Simona Halep.

Simona Halep nu poate fi considerata o lidera a actualei generatii, se arata intr-un editorial publicat pe portalul Ubitennis. Pe langa Serena Williams si Maria Sharapova, primele doua clasate WTA, Victoria Azarenka este vazuta a treia lidera a generatiei.

"Le cer scuze fanilor sai, dar cred ca Azarenka, Sharapova si Williams inca formeaza trioul cel mai logic al liderelor din circuitul feminin. Iar in ultima saptamana am avut-o pe Azarenka protagonista la Doha", a scris Ubitennis.

Simona Halep ocupa locul 3 in clasamentul WTA, in timp ce Victoria Azarenka este abia pe locul 38. Fost nr. 1 mondial, bielorusa se chinuie de un an sa revina la forma care a consacrat-o. Recent, ea a fost preluata de belgianul Wim Fissette, fost antrenor al romancei Simonei Halep.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ