Surse: Călin Popescu Tăriceanu pregăteşte ieşirea ALDE de la guvernare

| 09 aug, 09:27

Călin Popescu Tăriceanu pregătește ruperea Guvernului, potrivit unor surse politice citate de România TV. Șeful ALDE vrea să iasă de la guvernare din cauza scandalului uriaș iscat pe împărțirea banilor. Executivul nu a putut adopta prima rectificare bugetara din acest an, deși avea toate avizele necesare. Partidul lui Tăriceanu nu este de acord cu modul în care au fost împărţiţi banii la rectificare.

Zvonurile privind ieşirea ALDE la guvernare vin în contextul discuţiilor dintre Călin Popescu Tăriceanu şi liderul Pro România Victor Ponta. În ultima perioadă reprezentanţii ALDE au vorbit despre posibilitatea ieşirii de la guvernare.

"Discuţii fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta : am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Alianţe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forţă politică parlamentară, după PSD şi PNL”, a scris Tăriceanu pe Facebook, după întâlnirea cu Victor Ponta.

Liderul Pro România a susţinut recent că este dispus să discute un proiect politic cu ALDE, dacă acest partid iese de la guvernare. Ponta a recunoscut că a discutat cu Tăriceanu, că nu au luat decizii, dar că sunt şanse mari de succes.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ