Topoliceanu și Stelu, CĂLĂII cuplului Cocoș-Udrea, au o relație AMOROASĂ

| 24 mar, 09:13

Jurnalistul Cătălin Tolontan dezvăluie pe blog detalii surprinzătoare despre dosarul Gala Bute și relațiile celor doi denunțători ai cuplului Cocoș-Udrea: Ana Maria Topoliceanu și celebrul Stelu.

"Cea pe care toată lumea o considera șambelanul curții și cea mai apropiată prietenă a ministrului, Topoliceanu s-a transformat în altă autoare de denunțuri la DNA.

Relația dintre Udrea și Topoliceanu n-a fost niciodată în unic sens sau lipsită de contre. Absolventă de Drept la stat, Ana Maria îi era net superioară ca avocat Elenei, care terminase fără mare entuziasm ”la privat”. Ambele frecventau cazurile ”retrocedărilor”, un uriaș potențial de profit și, aflăm acum, de corupție.

Citeşte şi:  ELENA UDREA rămâne în arest. DECIZIA a fost luată de magistraţii ICCJ


De altfel, prin 2006 Topoliceanu devenise avocata cuplului Udrea – Cocoș. Unele informații susțin că Gheorghe Stelian, celebrul ”Stelu” din dosarul Microsoft, a fost introdus de Topoliceanu în combinațiile cu Udrea – Cocoș. ”Topoliceanu și Stelu au fost într-o relație romantică. Posibil să mai fie încă. Ambii par că şi-au negociat bine imunităţile în dosarele Microsoft şi Gala Bute”, spune o sursă", scrie Tolo.ro.

Elena și Ana Maria stăteau mult împreună. O prietenie mai lungă de un deceniu.

Pentru unii observatori, între cele două femei a apărut vizibilă acea simbioză în care admirația și invidia se infiltrează în fiecare colț, ca într-o încăpere neaerisită. Cînd Udrea a numit-o șefă la CNI, Topoliceanu era fericită.

”Ajunsese să vorbească în numele Elenei. Ana Maria avea deja propriile ambiții politice în PD-L București, a vrut să intre pe lista consilierilor de la Primăria Capitalei”, își amintește un fost personaj din staff-ul portocaliu. Topoliceanu îşi juca propriile cărţi politice. Cînd Udrea a vrut s-o dea jos de la CNI, între ele s-a pornit ”o ceartă monstru”, după descrierea chiar uneia dintre participante.

Citeşte şi: MĂRTURII ŞOCANTE despre viaţa din puşcărie a Elenei Udrea: „Am văzut celula..”

Tolontan arată cum a fost abandonată Elena Udrea de cei mai apropiaţi oameni

"Prietenii s-au făcut unul: Ruxandra Dragomir.

Rudele s-au redus la propria mamă: Maria Veliceasa.

”Echipa de comunicare” e formată dintr-un singur om: Cristian Călugăru. Udrea vorbește la telefon din arest cu el și pun la punct textele-reacție. Așa apar mesajele pe facebook. Cînd politicianul și-a epuizat minutele, Călugăru le face singur, oricum el le redactează.  Dar loialitatea a rămas acum doar o marcă a orgoliului personal de ”comunicator”. Nu știe nici el exact de ce merge înainte.

Călugăru a apărut cam prin 2010 pe orbita lui Udrea, inițial lucrînd pentru ea de la firma lui Dan Andronic. Apoi a devenit șeful comunicării politice a lui Udrea. Astăzi a rămas șef peste el însuși.

Pînă și regimentul de postaci care a speriat netul s-a redus la o femeie, fosta șefă a trupei. Ea stă cît e ziua de lungă în brațe cu tableta albă Apple a fostului ministru și răspunde cum poate tuturor atacurilor.

În fine, suportul tehnic e asigurat de o nepoată a Elenei Udrea. Neînfricații luptători gurkha s-au trezit izolați, cîte un om pe fiecare pisc de munte.

Numai avocații sînt doi, dar nu se știe pentru cîtă vreme.

Între Alexandru Chiciu și Marius Striblea sînt diferențe mari de viziune asupra apărării. ”Chiciu pare destul de  puțin dedicat cazului Elenei și pune piedici”, după unele surse. Îl suspectează chiar ”că joacă, de fapt, cu foștii săi colegi de la DNA, dar poate că sîntem paranoici”.

Alte surse susțin că, ”de fapt, Chiciu este cel care se ocupă cu seriozitate de strategia de apărare, în timp ce Striblea a fost ales pentru calitățile sale de comunicator. El poate explica pe înțelesul oamenilor abuzurile juridice pe care le fac procurorii”. Nu e o gașcă simplă, așa-i?

Nimic nu e simplu în viața Elenei Udrea. A fost cea mai influentă femeie din România ultimilor 25 de ani, a fost ”un adevărat șef mafiot cu mulți locotenenți”, conform surselor din justiție, a fost ”o șefă formidabil de iubită la MDRT, unde femeile de serviciu au plîns cînd a plecat”. Fiecare are propria caracterizare.

Dar, indiferent cum a fost, a rămas aproape singură.

Citeşte mai mult pe Tolo.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

40 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 mai, 12:24
alina
oferta de lucru!
Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
01 mai, 12:59
Muresan
Despre ce e vorba?
27 apr, 19:14
Info Jobs
Esti salariat si nu-ti ajung banii?
Esti somer si cauti un loc de munca?
Program part-time/full time. Cu perseverenta, 2-3 ore pe zi poti abtine cel putin 300 $ lunar sau chiar mai mult.
Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila ! Nu este un job, ci o afacere.
Tu vrei stabilitate, vrei siguranta, vrei performanta. Si le vei obtine, dar numai daca acorzi maxima importanta construirii solide si migaloase a unei afaceri puternice!
Concentreaza-te pe obiective ce pot fi atinse rapid si usor, dar acorda atentie deplina si planului e termen lung al afacerii! Puteti desfasura aceasta activitate acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal.
Cerinte: -cunostinte minime PC
-necesar calculator
-conexiune internet
-varsta minima 18 ani
-rabdare
-seriozitate.
Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur/a in aceasta activitate profesionala.
Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e-mail, la sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau va puteti RETRAGE.
Compania ofera si scrisoare de recomandare dupa minim 3 luni de activitate!!
Proiectul vizeaza piata Nationala si Americana de carte electronica !!
Oferim si cerem seriozitate maxima. Va oferim detalii dupa ce trimiteti ''VREAU, POT, MERIT MAI MULT'' la adresa
de e-mail : [email protected]

Va asteptam cu drag in echipa noastra !! Multumim !!
26 apr, 20:46
Calin
Oferta job
Dacă îţi pui mereu întrebări despre orice lucru, foarte curând vei începe să te îndoieşti de toate. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
24 apr, 21:05
sorin
Loc de munca
''Diferența dintre o greșeală ce te poate duce la eșec total și succes este atitudinea. Solutii Adecvate pentru Combaterea Crizei Economice Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: '[email protected] '
24 apr, 18:07
Nicolescu Aurica
Munca la domiciliu
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi
Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Cereti detalii la adresa : [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ