MĂRTURII ŞOCANTE despre viaţa din puşcărie a Elenei Udrea: „Am văzut celula..”

| 23 mar, 18:21

Ruxandra Dragomir mărturiseşte că fostul preşedinte PMP nu are parte de tratament preferenţial şi că nu s-a certat cu nicio colegă de celulă, potrivit stiripesurse.ro.

''Sunt convinsă că îi este greu. Condiţiile de acolo sunt foarte grele. Eu nu am văzut celula, doar ce arată la televizor. Am văzut camera de vizită şi holurile.

Faptul că s-a certat cu o colegă de celulă este exclus. Este o invenţie. Nu aş vedea de ce să certe şi acolo, unde sunt condiţii foarte grele'', a spus Ruxandra Dragomir pentru emisiunea ''Teo Show'' de la Kanal D.

Citeste si: Şeful postacilor PDL dădea interviuri deghizat în jurnalist. Ce spunea despre Elena Udrea, care îi dădea 3.000 euro pe lună

Fosta sportivă se pune în locul prietenei sale şi susţine că ar fi distrusă dacă s-ar afla în locul ei: ''Eu cred că dacă aş fi acolo, pe mine m-ar demola ideea asta", a încheiat aceasta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mar, 23:20
Valentin
Daca toti hotii astia gen inculpata de mai sus...
...se gandeau putin la viitorul lor,ar fi renovat din temelii toate penitenciarele Romaniei si acum nu s-ar mai fi plans ca este greu,mizerie,viata imposibila,etc.Dar...furand si mintind,au omis sa se mai gandeasca la ziua de maine.Asa ca acum rabdati si indurati conditiile pe care singuri le-ati creeat!
25 mar, 00:16
mihai
RUXANDRA DRAGOMIR MAI TACI DIN GURA SI VEZITI DE CORUPTIA TA SI DE MUTRA TA DE CAINE . SICTIR .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ