Şeful postacilor PDL dădea interviuri deghizat în jurnalist. Ce spunea despre Elena Udrea, care îi dădea 3.000 euro pe lună

| 23 mar, 14:48

Cristian Călugăru, cel care fost identificat ca fiind şeful echipei de postaci de partid al PDL, care se ocupa de imaginea Elenei Udrea, a dat interviuri şi a fost invitat la emisiuni televizate, în care era prezentat ba analist politic, ba jurnalist.

Cristian Călugăru a apărut într-o serie de emisiuni tv în care s-au discutat subiecte de actualitate, majoritatea teme politice. Cel care primea bani de la PDL pentru a coordona echipa de postaci şi pentru a se îngriji de imaginea Elenei Udrea era prezentat în emisiuni drept analist, jurnalist, consultant politic, nimic însă despre adevăratul său rol (vezi foto).

Într-una din emisiunile de la B1TV din 17 aprilie 2014, înainte de alegerile europarlamentare, el vorbea chiar despre posibilitatea ca Elena Udrea să candideze la prezidenţiale din partea Dreptei, spunând că ar fi ceam mai potrivită femeie pentru un astfel de rol.

"Preşedintele (Traian Băsescu - n.r.) a mai vorbit despre o candidatură a unei femei încă din vara anului trecut, şi, evident, în acest moment Elena Udrea ar fi singura care să îmbrace această haină", declara Cristian Călugăru anul trecut. Emisiunea poate fi urmărită AICI.

Evoluţia ulterioară a evenimentelor a confirmat teoria care se vehicula încă de pe atunci: Elena Udrea a candidat la Preşedinţie, însă nu ca unic reprezentant al Dreptei, ci doar candidat PMP, susţinut de Traian Băsescu.

Citeşte şi: Şeful postacilor Elenei Udrea recunoaşte că a primit mii de euro: pentru ce lua câte 3.000 de euro

Şeful echipei care postează mesaje din partea Elenei Udrea pe reţelele sociale, Cristian Călugăru, a ajuns în atenţia opiniei publice după ce au apărut informaţii din dosarele DNA, potrivit cărora acesta ar fi luat bani serioşi pentru a coordona postacii (persoane care comentează la comandă pe site-uri şi forumuri - n.r.) Elenei Udrea.

Cristian Călugăru a recunoscut că a încasat bani. "Am fost plătit din banii strânşi la partid. Eu nu ştiu dacă banii aceia sunt fiscalizaţi".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mar, 16:12
Andrei
ironic
ca sa vezi, are ceva asemanator cu voi. tot o echipa de postaci care sunteti platiti de pesedea sa scrieti numai jeguri la comanda

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ