Emoţii mari pentru Elena Udrea, ce mesaj a scris prietena sa pe Facebook

| 23 mar, 09:25

Elena Udrea se va prezenta din nou în faţa magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care vor judeca astăzi cererea Direcției Naționale Anticorupție (DNA) de prelungire cu 30 de zile a măsurii arestării preventive pentru fostul ministru, în dosarul "Gala Bute". Prietena Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir, este alături de fosta şefă PMP şi a scris un mesaj de încurajare pe Facebook.

Mesajul postat de Ruxandra Dragomir pe Facebook:

"Elena, nu esti singura!
Astazi,la ora 12.00,pentru a nu stiu cata oara in ultimele saptamani,Elena va fi din nou prezenta la Inalta Curte.
Subiectul ,,postacii" lui Udrea a intoxicat spatiul public prin intermediul canalelor de stiri.Am spus deja ca nu exista nicio legatura intre postacii PDL si ,,Gala Bute".In urma confruntarilor cu denuntatorii,procurorii nu au reusit sa demonstreze ca Elena a luat vreun leu din aceasta poveste si vor sa impinga dosarul in alta directie.
Nu stiu exact cum functioneaza ,,postacii".Insa cred ca absolut toate partidele din Romania folosesc aceaste ,,arme" fie in timpul campaniilor electorale,fie in momente tensionate. Comentariile calomnioase si injuriile care mi se aduc zi de zi pe aceasta pagina,pe alte pagini de socializare sau chiar pe telefonul personal sunt motive suficient de intemeiate sa cred asta.
Mai cred cu tarie ca justiția se face în sala de judecată,si nu pe ecranele televizoarelor.Tocmai de aceea am speranța și convingerea că astazi, 23 martie, judecătorii vor avea curajul să ignore subiectul ,,postacii"care nu are nicio legatura in acest dosar,si sa judece cu decenta si responsabilitate cazul Elena Udrea.", a scris prietena Elenei Udrea pe Facebook.

Citeşte şi: Zi decisivă pentru Elena Udrea! Magistrații decid dacă o eliberează

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ