RĂZBOIUL dintre Sorina Matei şi "ŞEFUL postacilor PDL" continuă! Se aruncă vorbe grele

| 22 mar, 16:46

Sorina Matei continuă războiul cu Cristian Călugăru, "cel numit şeful postacilor PDL". Jurnalista B1 TV îl numește "omul cu sacoșa de la arestul Elenei Udrea", pentru că el o ajuta pe mama politicianei să ducă pachetul, când mergea în vizită. Sorina Matei scrie că Cristian Călugăru s-a răzgândit în platoul Antenei 3: "Zice că n-am fost șefa postacilor" Elenei Udrea și că "am fost doar la Convenția PDL, în 2013 și nu 2014".

"Cărătorul sacoșelor în arest s-a răzgândit: Nu mai sunt mama postacilor inculpatei!

Așadar, omul cu sacoșa de la arestul Elenei Udrea, din "Echipa de comunicare Kafka", s-a răzgândit, în direct la Antena 3, unde a finalizat cu un circ de pomină. Zice că n-am fost șefa postacilor inculpatei Udrea, am fost doar la Convenția PDL, în 2013 și nu 2014. Am fost la Convenția/Congresul PDL ca jurnalist așa cum sunt de 19 ani, acreditat la acea vreme din partea RTV, de unde am transmis în direct de la ministudioul instalat, în multe intervenții, unde a fost invitat pe seară chiar și Bogdan Chireac pentru ca să discutăm despre rezultatul votului.

Citeşte şi: Scandal MONSTRU la Antena 3! Omul Elenei Udrea i-a dat peste bot Oanei Stancu

La un moment dat, m-am dus să o invit, la cererea redacției, pe inculpata Udrea Elena la cadru în direct, în timpul votului. Votul se desfășura pe un hol lung, undeva la etaj, iar toți candidații stăteau undeva jos, cu staffurile în niște cămăruțe. Atât. Inculpata n-a vrut să vină la cadru și am plecat cred că în maximum 10 minute. În cameră erau mulți oameni ai inculpatei, stăteau pe scaune. Nu erau calculatoare, postaci, cabluri, fire sau alte drăcovenii. Dacă țin minte bine erau Pinalti, Florin Popescu/ Puișor, cred că era și Lungu. Nu a fost NICIODATĂ nicio discuție despre domnul Lăzăroiu care cred că atunci era consilier la Cotroceni. Nici nu cred că a fost la Convenția PDL.

Am stat la convenție, alături de alți jurnaliști, până seara. Am filmat, am relatat, am făcut transmisii. Am fost la zeci de reuniuni, congrese în 19 ani.

Ca atare, n-am avut NICIODATĂ nicio treabă cu postacii Elenei Udrea, pe postaci, pe șefii postacilor nu i-am văzut NICIODATĂ, nu știu cine dracului sunt lăudătorii pe bani negri sau sursele de invective ale inculpatei Udrea, dar sunt convinsă că pentru infracțiuni trebuie răspuns în fața Justiției.

Nu l-am întâlnit NICIODATĂ pe acest Călugăru, nu am dat mâna cu el niciodata, slava Domnului ca nu ne-am intersectat si sper ca nu o vom face niciodata in viata asta. Never! L-am văzut ca toată România cărând sacoșe în arest si invitat prin studiouri TV. NICIODATĂ pe acest specimen nu l-am avut invitat într-o emisiune.

Totuși, înteleg că problema reală a inculpatei este că eu lucrez în continuare în presă, în televiziune, și nu o ridic în slăvi așa cum, spre dezamagirea ei, n-am ridicat-o niciodată.

Meseria mea e să spun adevărul oamenilor. Asta se pare că nu se înțelege deloc.

Haios este că omul cu sacoșele în arest, după ce s-a răzgândit, a aruncat și cu alte mizerii în alții, cred că s-a și denunțat puțin în direct la Antena 3. Amuzant, nu? Viața bate mizeria! Kafka bate filmul!", a scris Sorina Matei pe Facebook.

Citeşte şi: ”Mama postacilor Elenei Udrea” EXPLODEAZĂ. Sorina Matei a rupt tăcerea!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ