IPOTEZĂ-ŞOC! Traian Băsescu, vizită în arest la Elena Udrea

| 20 mar, 20:01

Traian Băsescu ar fi vizitat-o pe Elena Udrea în arestul Poliţiei Capitalei, potrivit unor surse citate de România TV.

Traian Băsescu ar fi mers la Elena Udrea, care se află de aproape o lună în arest preventiv la Poliţia Capitalei, loc numit şi "Beciul Domnesc". Nu este însă clar când a avut loc această vizită, susţin jurnaliştii de la România TV.

Informaţia nu a putut să fie confirmată din surse oficiale, deşi, potrivit România TV, a fost făcută o solicitare către Poliţia Capitalei.

În urmă cu aproape o lună, fostul preşedinte a mărturisit că a vizitat-o pe Elena Udrea când aceasta se afla în arest la domiciliu şi a precizat că ţine legătura cu fostul ministru al Dezvoltării, în care a insistat că are încredere.

Citeşte şi: Modalitatea prin care Elena Udrea câştigă lupta cu procurorii. Ce s-a descoperit despre geanta plină cu bani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mar, 07:43
Ducu Pop
Aberatii.....
Asta vine ca si ,,trecerea cu barca a lacului secat Floreasca'' !!!! Acum te pomenesti ca si-o fi pus aripioare !!!!!! Povesti de jurnalist cu minte jucausa !!!
21 mar, 21:41
Alexandru Valeriu Pantelimon
In cele mai multe cazuri interlopii au intalniri de taina pentru a pune la cale noi lovituri ; acum impotriva justitiei si a statului de drept institutii pe care le-au construit .
21 mar, 12:36
PETRE
"Nimic nu doare mai rau decat dorul !"-se spune in popor .
Frumoasa zicere si-i omeneasca .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ