Traian Băsescu a făcut o criză de nervi la o întâlnire a PMP: Termin-o că plec

| 23 mar, 14:12

Traian Băsescu a făcut o criză de nervi în timpul Congresului PMP de la Timişoara când fostul consilier prezidenţial Dorel Onaca a lăudat peste măsură activitatea fostului preşedinte.

Discursul linguşitor al lui Onaca l-a scos din minţi pe Traian Băsescu care, aflat în rândul întâi, a început să facă semne agitându-şi mâinile prin aer şi rostind printre dinţi: "Lasă-mă!" sau "Termin-o, că plec!", potrivit imaginilor furnizate de pressalert.ro.

Fostul consilier nu a priceput mesajul, continuându-şi discursul mobilizator “cu cât de greu ne este acum, cu atât mai mare va fi victoria când vom câştiga alegerile”. Singurul care nu a aplaudat a fost Traian Băsescu. Cuvântarea lui Onaca a continuat şi mai patimaş, acesta încercând să-şi mobilizeze colegii, amintindu-le că “în ultimii 14 ani şi sigur în ultimii cinci ani, singurul care a câştigat toate alegerile din România – domnul preşedinte Traian Băsescu”.

Citeşte şi: Traian Băsescu, adevărul despre plecarea de acasă a Mariei Băsescu: Umilitor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ