Radu Banciu: Gabi Firea e perfectă pentru armata nord-coreeană!

| 20 mar, 10:05

Jurnalistul Radu Banciu spune că Gabriela Firea îl întrece la șantaj pe Mitică Dragomir, adăugând că este o femeie kamikaze și deține toate calitățile unui lider din armata nord-coreeană.

Radu Banciu spune despre Firea că muncește pe toate fronturile, se potrivește perfect în Coreea de Nord, fiind mamă, eroină, mamă-eroină, femeie kamikaze.

„La șantaj, doamna Firea e ... mamă, mamă! Cred că despre ea s-ar putea spune mai multe rele în piața publică decât despre Mitică Dragomir. Cred că Firea este peste el, să te iei în gură cu Firea, Dumnezeule!... a dat-o Băsescu puțin la întors cu mamă în luna a opta... într-adevăr, ea muncește pe toate fronturile, se potrivește și în Coreea de Nord perfect, duplicitară, mincinoasă, loială cui trebuie în minciună, mamă, eroină, mamă-eroină, era absolut ideală, femeie kamikaze, ea ar fi putut să facă orice, în armata nord-coreeană cu ea începea plutonul și cu ea s-ar fi sfârșit. E o femeie pe care n-o poți înlocui, te bagă în groapă, asta e, trăiești din amintiri și pe lumea cealaltă. Băsescu zicea bine, cu puțin umor, să aibă grijă Pandele, păi cât să mai suporte și el...", a comentat Banciu în emisiunea sa de la B1TV.

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, că Gabriela Firea trebuie să se hotărască cum vrea să fie tratată, ca o femeie în luna a opta sau ca om politic, referitor la acuzațiile aduse în dosarul de șantaj.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mar, 16:21
emilia emilievici
radu banciu versus firea
concret si la obiect

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ