Traian Băsescu, un nou atac la jurnalişti: Trăiţi într-un trust cu oameni de proastă calitate!

| 19 mar, 20:39

Traian Băsescu a avut, joi seara, un nou conflict cu o ziaristă a Antenei 3, pe care a acuzat-o că minte după ce aceasta i-a reproșat că o parte a terenului de la Nana a fost retrocedată ilegal.

Fostul președinte a acuzat-o pe ziaristă, care îl așteaptă alături de alți ziarișt în fața sediului PMP, că minte și a reluat teza potrivit căreia Dan Voiculescu s-ar fi folosit de banii fostei Securități, prin firma Crescent, pentru a finanța trustul său de presă. De asemenea, a afirmat din nou că Mihai Gâdea e „răspopit Gâdea”.

Nu ați transferat bani din Crescent, banii securității, în trustul lui Voiculescu? Îmi permiteți să vă spun că mințiți? De ce? Pentru că mințiți. Vă doresc o seară bună”, a răspuns Băsescu.

„Voiculescu să-și ia toți salariații de care și-a bătut joc punându-i să transfere banii securității în compania proprietate a dânsului, utilizând persoane ca doamna Firea, administratori, și dacă dânsul are curaj să meargă în fața unui procuror sau judecător să explice”, a continuat fostul președinte.

„Dar de ce vă enervați? Eu nu v-am jignit, fiți calmă. Știu, trăiți într-un trust cu oameni de proastă calitate, dar e problema dumneavoastră”, a adăugat Băsescu înainte de a se urca în mașină.

 

Citeşte şi: Băsescu trebuie ARESTAT! Cine a decis asta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ