INCENDIAR! Băsescu despre Tăriceanu: "sluga lui Ponta ..."

| 25 mar, 21:42

În opinia fostului președinte, șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a încălcat Constituția în cazul Dan Șova și a comis un grav abuz în serviciu.

”Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu a făcut astăzi, în cazul Şova, un grav abuz în serviciu, încălcînd Constituţia României şi decizii anterioare ale Curţii Constituţionale. Această slugă a lui Victor Viorel Ponta trebuie să ajungă urgent în faţa justiţiei.”, e mesajul lui Băsescu.

Liberalii au preluat imediat acuzațiile lui Băsescu și spun că vor să-i facă plângere penală lui Tăriceanu.

Citeşte şi: TĂRICEANU, întrebat dacă îşi asumă o decizie CC nefavorabilă: Nu răspund pentru cum votează Senatul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mar, 10:09
marika
coropisnita
Trebuie sa gasim o solutie pentru deratizarea acestei tari de "coropisnitele" ce au avut in frunte pe acest parazit ! Si slugile!
26 mar, 03:19
tyrex
Tu vorbesti kriminalule de slugi tu care ai fost cea mai scarboasa si mai mizerabila sluga a occidentului, sugator de vaza la slitul marelui licurici? Chiar nu ti-e rusine sa mai deschizi gura alcoolistule? Ai fost si esti o caricatura penibila , o zdreanta umana, pocit si la chip si la minte si la suflet. Ai fost cancerul Romaniei timp de 10 ani, sluga slugilor, vierme fara coloana vertebrala si tradator marsav , ai cumparat de la americani, nemti si englezi tote fiarele vechi ca sa-ti umflii buzunarele si s-o faci pe tampita aia de fiita europarlamentar ca nu era de ajuns ca te faceai tu de ras trebuia sa se faca toata familia si prin voi toata tara. Dispari slugoi mizerabil intra in gaura de sarpe pana nu te baga astia pe viata la pusacrie. Nu mai ai nici o calitate morala sau chiar mentala sa mai deschizi ciocul de cucuvea.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ