RUXANDRA DRAGOMIR, atac dur la TRAIAN BĂSESCU

| 31 mar, 08:45

Cea mai bună prietenă a Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir, singura prietenă care o vizitează pe Udrea în arest, lansează un atac necruțător la Traian Băsescu și îl întreabă: "este Elena Udrea o monedă de schimb?".

”Fostul presedinte Basescu a facut public in nenumarate randuri aceste sloganuri...,,am incredere in Elena Udrea" sau ,,sunt sigur ca femeia asta nu a luat niciun ban de la Gala Bute" sau ,,Elena Udrea este un om cinstit". Si eu spun acelasi lucru. Dar este oare suficient?... De ce trebuie sa plateasca Elena din cauza greselilor,a lacomiei si a minciunilor altora,a celor care i-au fost alaturi si s-au folosit de numele ei? Am sperat,si inca sper ca fostul presedinte poate face mai mult. Oare toti cei pe care i-a crescut si i-a promovat,exceptie facand Elena,l-au tradat? Daca am crezut in declaratiile lui Traian Basescu am tot dreptul sa cred ca putea face mai mult in ceea ce o priveste pe Elena,in special cand am auzit si celalalte declaratii care mi-au placut...,,Elena Udrea este cea mai buna investitie politica a mea", sau ,, Elena Udrea este cel mai bun si de incredere partener politic al meu "sau Elena Udrea este crescuta de mine din punct de vedere politic".
Nu vreau sa cred asa cum afirma unii cum ca Elena ar fi o moneda de schimb.In schimbul a ce? Nu vreau,si nici nu pot sa cred ca Presedintele meu a fost ,,invins de sistem", asa cum chiar el a declarat la adresa fostului presedinte Constantinescu.Vreau sa cred,sa vad si sa simt ca Presedintele meu a ,,ingenuncheat sistemul comunist",asa cum mi-a promis mie,si multor milioane de romani”
, susține Ruxandra Dragomir.

Citeşte şi: Reacţia directorului RA-APPS după mutarea lui Traian Băsescu la Scroviştea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 09:09
ela
JOB-UL MOMENTULUI
Doriti sa va alaturati unui proiect de lucru online, pentru piata nationala si internationala? Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ