Elena Udrea şi Traian Băsescu merg împreună până la capăt:"CA SĂ LE FIE CLAR TUTUROR"

| 01 apr, 12:08

Elena Udrea a sărit în apărarea fostului preşedinte Traian Băsescu, după ce acesta la rândul său a încercat să demonteze acuzaţiile împotriva ei într-o ieşire publică la un post de televiziune.

Udrea a publicat pe Facebook un nou mesaj, prin echipa sa de comunciare, prin care spune ca Basescu nu are nicio legatura cu dosarul Gala Bute.

"Ca să le fie clar tuturor: nu există nicio legătură între dosarul în care este arestată Elena Udrea şi Preşedintele Traian Băsescu. Construirea unei relaţii cauzale reprezintă o mârşăvie. Udrea apreciază încrederea pe care fostul şef al statului o are cu privire la faptul că va reuşi să îşi dovedească nevinovăţia", a scris pe Facebook echipa de comunciare a Elenei Udrea.

Nu sunt lipsite nici de aceasta data criticile la adresa procurorilor, prezentand cazul unei noi colege de celula.

Citeşte şi: EXPLOZIV! Elena Udrea este distrusă. VESTE şocantă primită în AREST

"În altă ordine de idei, ieri, a fost adusă o nouă colegă de celulă pentru Elena Udrea: o mamă acuzată că ar fi primit o indemnizaţie de 3.000 de lei în baza unor documente false. Femeia a fost trecută prin toate umilinţele de rigoare când ajungi în arest, una dintre acestea fiind „plimbarea cu cătuşe la mâini”. Întrebând de ce este nevoie de cătuşe, răspunsul a venit sec: „pentru că Elena Udrea a fost scoasă din maşină fără cătuşe şi a ieşit un scandal public uriaş”. Practic, poliţiştii sunt speriaţi şi forţaţi să continue „spectacolul cătuşelor” pentru că, la rândul lor, şefii lor acţionează de spaima presei şi a opiniei publice.

De bună seamă, doamna care a fost adusă în camera Elenei Udrea privea hipnotizată în urmă cu câteva zile la acest spectacol uriaş regizat în numele luptei anti-corupţie. Numai că, văzând pe pielea sa cum există victime colaterale şi ce abuzuri se comit, lucrurile se schimbă fundamental. Oricine şi oricând poate să cadă victima acestui show mediatic de proporţii care se doreşte a fi întreţinut cu orice preţ.

Întrebăm: poate să explice cineva de ce o femeie care a obţinut o indemnizaţie de 3.000 de lei pentru creşterea copilului trebuie să fie reţinută şi/sau arestată? Unde este pericolul social? Ce fac în acest moment copiii acestor femei?", conchide echipa de comunicare a Elenei Udrea.

Printr-o singură declaraţie, în care îi ia apărarea Elenei Udrea, Traian Băsescu îl contrează pe Iohannis, atacă Justiţia şi loveşte dur în partenerii strategici americani.

Mesajul ELENEI UDREA vină după Traian Băsescu a denunţat o "guantanamizare" a României, pentru că procurorii ţin acuzaţii "la beci" până când spun ce a spus denunţătorul, o practică similară cu cea de la Guantanamo, unde suspecţii de terorism erau ţinuţi prizonieri "până ce spuneau ce voiau să audă ofiţerii CIA". "De prea multe ori parchetele apelează la ideea 'te bag la beci până spui ce a spus delatorul', (...) şi vă dau cazul Elenei Udrea", a spus Băsescu, într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune.

Intervenţia lui Traian Băsescu a venit la doar câteva ore după conferinţa de presă a lui Iohannis, în care şeful statului a vorbit despre procesul "urât" şi necesar de eliminare a corupţiei.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Dacă voi fi chemat ca MARTOR în Gala Bute, voi pleda în favoarea Guvernului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 12:55
Andreea Mihai
pe surse nejudiciare se aude si ca Turcescu ar fi mers pana la capat cu Daciana...
ulterior,drumurile lor s-au despartit
02 apr, 06:58
florin
Nasterea ta
Mamei tale ii pare rau ca nu te-a facut limpede !
02 apr, 09:33
Andreea Mihai
ptr Florin
parca asta zicea si mama lui Ponta...si baiatul a ajuns felcer in drept

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ