BĂSESCU, bălăcărit şi târât prin noroi de un membru CNA: "Totul îți pute. DUDUIA TA..."

| 02 apr, 10:39

Fost prezentator la România TV, B1 TV, Naţional TV şi Antena 1, Radu Herjeu este nou membru CNA, susţinut de grupurile PSD din Parlament. Fostul jurnalist este favorit să preia postul Laurei Georgescu, actualul preşedinte CNA. Într-un text intitulat "Hai sictir..." de pe blog, Herjeu îl atacă pe fostul şef al statului, Traian Băsescu, folosind un limbaj cu pretenţii de pamflet, mai aproape de stilul lui Mircea Badea, colegul de altădată.

 

"Cât ai fost locatar la Cotroceni, că președinte n-ai fost, cu adevărat, niciodată, așadar, cât timp impostura ți-a permis să-i prostești pe idioți cu lupta ta împotriva corupției, împotriva statului ticăloșit, pentru independența justiției, ți se umplea gura când pomeneai de țărișoara pe care erai chemat de divinitate s-o ferești de bau-bau. Nu mai pridideai încercând să articulezi coerent cuvinte mari, precum “Popor”, ”Constituție”, ”România”. Te băteai cu sticla-n piept în fiecare zi cum le aperi tu împotriva tuturor, cum oamenii răi nu te lasă și, practic, ești obligat să te sacrifici pe altarul patriei pentru a ne face binele cu forța.

Citeşte şi: Traian Băsescu, declaraţie ULUITOARE despre soția sa: ”De 40 de ani NU reușesc să scap de ea!"

Acum, când, în sfârșit, începe să se retragă mareea neagră cu care, împreună cu acoliții și servitorii tăi, ai înecat țara, constați surprins că nu ți-e nimeni recunoscător pentru ce-ai făcut. Excepție fac niște proști irecuperabili, dar de d-ăștia au avut noroc și alte personaje sinistre ale istoriei noastre. Mai mult, sistemul pe care madam macovei ți l-a pus la picioare, iar tu l-ai modelat cu ele potrivit chipului, asemănării și intereselor tale, pare să se-ntoarcă împotriva ta. Și te apucă așa o frustrare, de nu mai știi cum să ieși la televiziunile rămase fidele pentru a bălăcări tot ceea ce, până mai ieri, lăudai a fi minunat. România devine, brusc, Românica! Plină de ”jurnaliști” care au schimbat clanțele de lins, instituții care guantanamizează țara, justiție care nu e chiar așa independentă, aliații politici care și-au mutat cururile în barca învingătoare, servicii secrete care și-au găsit alt stăpân. Mai mult, nu mai e bun nici licuriciul cel mare care te-a ținut în brațe atâția ani, atrăgându-și antipatia unei mari părți a populației. Când ambasadorul său și diverși funcționărași de pe la Washington călcau în picioare voința a 7 milioane de români, erau campioni ai democrației. Acum, când nu-i mai interesează inutila epava decrepită a unui fost șef de stat, afirmi despre ei că-și țin în închisori prizonierii până spun ce vor ofițerii CIA să audă. Iar asemănarea pe care o găsești cu ceea ce pățește acum Duduia ta nu poate fi întâmplătoare. Totul îți pute, mai puțin duhoarea cu care regimul tău a impregnat fiecare atom al spațiului mioritic, și pe care încerci disperat s-o păstrezi cât mai mult în conștiința colectivă.

Citeşte şi: Elena Udrea, la capătul puterilor: Sunt torturată

Ei bine, dacă țara asta amărâtă a devenit o Românică, și te putem crede, că doar te lăudai mereu cum le știi tu pe toate, atunci mare parte din ”merit” îți revine! Iar acum nu faci decât să dai un nume bătăii de joc la care ai supus-o 10 ani!

Așa că, hai sictir, imundule, cu ”Românica” ta și a celor ca tine!

PS. Celor “ofensați” de unele cuvinte le-aș recomanda să deschidă DEX-ul.

Hai sictir! = pleacă! marș de aici! șterge-o!

Imund (Livr.; adesea la figurat) = Foarte murdar", a scris Radu Herjeu pe blog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

89 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mai, 18:42
Floriana Popteanu
devar graita-i.!!! HAi sictir!!! Cu cine te aduni cu ala semeni.... Mircea Badea!!!!
10 mai, 15:47
Doina Dana
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru!
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time sau full-time, online. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de mare viitor. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
06 mai, 14:40
Cezara
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitateanoastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
04 mai, 15:00
vax
a invita din morti si galbejitul de herjeu?! asta parca-i un mort ambulant....
04 mai, 13:54
delgado
Pentru ca un vis să se îndeplinească, trebuie să fie al tău şi numai al tău. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ