EMOŢIONANT! Elena Udrea este devastată. Cu cine s-a întâlnit în AREST

| 01 apr, 14:48

Fostul candidat la prezidenţiale vorbeşte în mesajul său despre faptul că între dosarul ei şi Traian Băsescu nu există nicio legatură, dar şi despre noua sa colegă de celulă. Politicianul susţine că arestarea sa, dar şi alte dosare ale DNA, nu sunt decât „un show mediatic de proportii”.

Totodată, ELENA UDREA face referire şi la noua colegă de celulă, o femeie despre care, spune Elena Udrea, a ajuns in spatele gratiilor fara vina.

Citeşte şi: Elena Udrea le-a surprins pe deţinute! Ce a reuşit să facă diva după gratii

"In alta ordine de idei, ieri, a fost adusa o noua colega de celula pentru Elena Udrea: o mama acuzata ca ar fi primit o indemnizatie de 3.000 de lei in baza unor documente false. Femeia a fost trecuta prin toate umilintele de rigoare cand ajungi in arest, una dintre acestea fiind „plimbarea cu catuse la maini”. Intreband de ce este nevoie de catuse, raspunsul a venit sec: „pentru ca Elena Udrea a fost scoasa din masina fara catuse si a iesit un scandal public urias”. Practic, politistii sunt speriati si fortati sa continue „spectacolul catuselor” pentru ca, la randul lor, sefii lor actioneaza de spaima presei si a opiniei publice.

De buna seama, doamna care a fost adusa in camera Elenei Udrea privea hipnotizata in urma cu cateva zile la acest spectacol urias regizat in numele luptei anti-coruptie. Numai ca, vazand pe pielea sa cum exista victime colaterale si ce abuzuri se comit, lucrurile se schimba fundamental. Oricine si oricand poate sa cada victima acestui show mediatic de proportii care se doreste a fi intretinut cu orice pret.

Intrebam: poate sa explice cineva de ce o femeie care a obtinut o indemnizatie de 3.000 de lei pentru cresterea copilului trebuie sa fie retinuta si/sau arestata? Unde este pericolul social? Ce fac in acest moment copiii acestor femei?", a scris echipa de comunicare a Elenei Udrea pe Facebook.

Citeşte şi: Elena Udrea şi Traian Băsescu merg împreună până la capăt:"CA SĂ LE FIE CLAR TUTUROR"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 apr, 10:42
Florin Ioh
Munca
Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
velican_ [email protected]
02 apr, 01:54
Newproiect Gabriel
Fluxul abundentei curge întotdeauna catre mintile cele mai deschise, care se asteapta sa primeasca. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai nascut bogat”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câ?tige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimite?i mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]
02 apr, 00:10
Alexandru Valeriu Pantelimon
Poate fi singurul adevar spus in ultimul deceniu , care dovedeste si gradul lor de complicitate infractionala ; nimeni nu se va intrista daca justitia isi va face datoria .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ