MOTIVAREA judecătorilor în cazul ELENEI UDREA. De ce a rămas în spatele gratiilor

| 01 apr, 11:12

În motivarea instanţei care a decis menţinerea arestului preventiv pentru ELENA UDREA, judecătorii precizează că activitatea infracţională la care a participat fostul ministru este una complexă şi amplă, iar ELENA UDREA nu conştientizează ilegalităţiile comise.

,,La interpelarea instanţei cu privire la faptul dacă Elena Udrea poate fi culpabilă pentru o măsură politică a Guvernului de la acea dată, reprezentantul parchetului a arătat că Elena Udrea, pe de o parte membru al Guvernului, era de acord cu măsurile de austeritate, iar pe de altă parte, din bugetul ţării, acorda contracte supraevaluate pentru care primea mită", se arată în motivarea instanţei.

Judecătorii au fost de acord cu menţinerea în arest a ELENEI UDREA pentru că procurorii DNA vor mai instrumenta şi un alt caz de campanie electorală.

,,A învederat că singurul argument invocat de parchet pentru a o menţine timp de încă o lună în arest este acela că DNA doreşte să investigheze ce s-a întâmplat la PDL în campania electorală. (...) A mai arătat că în mod evident DNA va mai instrumenta încă un caz de campanie electorală, tocmai pentru că este legat de Elena Udrea. Însă, trebuie avut în vedere că toate partidele, nu numai PDL Bucureşti, aveau gherilă digitală, formată din studenţi care au fost plătiţi în această campanie".

Citeşte şi: INCENDIAR! Lavinia Şandru, afaceri BĂNOASE cu primăria condusă de Darius Vâlcov

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 11:26
Stefan Ionescu
multumim foarte mult,nu stiam despre aceasta motivare
Dle Georgescu,vad ca sunteti un tip foarte informat,de aceea va rog sa ne dati si motivarea judecatorilor ICCJ referitoare le mentinerea sub control judiciar a deputatului Cosma,cumnatul lui Ponta,Hertanu si a viitorului fondator al Partidului Progres Romania,Sebastian Ghita..
04 apr, 07:57
ntluca
Oferta extrem de serioasa!
Asiguram din start contract legal!
Deja s-au facut primele plati!
Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum!
NU este MLM! NU este joc Piramidal!
Castigurile sunt garantate!
Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o
munca usoara de 3 ore pe zi! Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e -
mail, la sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau va puteti RETRAGE.
Exclusiv compania ofera si scrisoare de recomandare dupa minim 3 luni de
activitate ! Proiectul vizeaza piata Nationala si Americana de carte electronica.
Pentru a va oferi detalii, trimiteti cuvantul INFO la e-mail:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ