Cine va răspunde în fața judecătorilor în dosarul lui TRAIAN BERBECEANU

| 24 mar, 20:20

Mâine, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie vor fi audiaţi alţi doi martori în dosarul comisarului şef Traian Berbeceanu. Dacă până acum au fost chemaţi ca martori în faţa instanţei procurori, poliţişti şi şefi de structuri de informaţii, miercuri vine rândul unor personaje cunoscute opiniei publice după ce au fost anchetate de Traian Berbeceanu.

Primul martor citat miercuri este Florin Dumitraş, inculpat în dosarul HIDRA (2006) care a vizat mafia fierului vechi din municipiul Hunedoara.

Dosarul a fost instrumentat de Laura Codruţa Kovesi, pe atunci procuror DIICOT şi Traian Berbeceanu. În prezent, cauza se judecă pe fond la Tribunalul Bistriţa Năsăud.

Al doilea martor chemat în faţa judecătorilor este Ioan Lazăr, cercetat penal în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, proprietar al unei unităţi de cazare din Alba, personaj apropiat de Ioan Mureşan, fostul procuror şef al DIICOT Alba, scrie presa locală.

Citeşte şi: Alin Cocoş ar putea fi mutat în arest la domiciliu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ