Lavinia Şandru e răvăşită! DECIZIA RADICALĂ a fost luată cu puţin timp în urmă

| 24 mar, 19:06

Lavinia Șandru nu prezintă emisiunea obișnuită de la ora 18:30, marți, la Realitatea tv, după ce DNA a anunțat că cere urmărirea penală și arestarea soțului său, fostul ministru al Finanțelor Darius Vâlcov, într-un nou caz.

Emisiunea "Deschide lumea", moderată de Lavinia Şandru, a fost înlocuită, marţi după-amiază, cu emisiunea "Ambasador Romania", prezentată de Alexandru Cumpănaşu, potrivit stiripesurse.ro.

Surse din cadrul televiziunii susţin că această schimbare a fost făcută din cauza faptului că era deja înregistrat un interviu cu Mark Taplin, însărcinat cu afaceri şi adjunct al şefului misiunii diplomatice a SUA. Conform aceloraşi surse, Lavinia Şandru ar urma să apară în jurnalul de la ora 20.00.

Citeste si: MITA de la MEDICINĂ, mai mare decât în ministere

Vă reamintim că, miercurea trecută, Lavinia Șandru aborda subiectul primei cereri de arestare a soțului său, în emisiunea Deschide lumea.

Lavinia Șandru a declarat, în emisiune, cu vocea gâtuită de emoție, că va aborda subiectul cererii DNA de arestare a lui Darius Vâlcov, deoarece i-o cere deontologia profesională de jurnalist. "Pentru cei care nu știu, Darius Vâlcov este soțul meu și tatăl fetiței mele" - a spus Lavinia Șandru, care a adăugat că nu va comenta subiectul, sensibil pentru ea, ci doar îi va lăsa pe invitați să comenteze. Ea a adăugat că prezentarea adevărului reprezintă menirea pentru care apare la televizor, deoarece ca și în politică, în presă face tot ce îi stă în putință pentru a-și îndeplini menirea.

Citeşte şi: LAVINIA ŞANDRU rupe tăcerea în cazul soţului ei, DARIUS VÂLCOV: Nu-mi este uşor!

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mar, 09:37
violeta ionescu
lavinia sandru
mie imi place d-na Lavinia Sandru ;daca spune ca nu stia ce face sotul ei, eu o cred;
25 mar, 16:59
bruzli
Ce ziarist , auzi ce subiect"Lavinia Sandru e ravasita"... mai bine scriai de faptul ca demagoaga asta de L.S. comenta despre altii in emisiunile ei, in timp ce ala de acasa facea acelasi lucruri ca aia pe care ii "infiera" ea in emisiunea ei.
25 mar, 08:12
Cine-l baga-n seama,..
Lavinia in cumpanasu,..
Lavinia e femeie si daca mai o comite, daca face sau zice tampenii , o mai iertam. Insa vazand imbecilitatile acestui cumpanasu. Vazand tupeul si lipsa de respect, nu fata de invitat ci fata de telespectator, specific imbuibatulor securisti, pui urgent mana pe telecomanda si-l lasi sa vorbeasca singur.
24 mar, 22:08
carnatul
e sotul ei doar in acte. se aude ca nu mai stau impreuna de mult. "sotul"ei e cozmin gusa. gurile sunt rele...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ