Mândruţă, comentariu DELICIOS despre COMOARA lui Vâlcov

| 24 mar, 20:29

Fostul ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, ţinea la loc de cinste, într-un seif încredinţat unui prieten, nu mai puţin de 90.000 de dolari, 1.323.850 lei şi 3 lingouri de aur. Pe lângă bunurile materiale, soţul Laviniei Şandru ţinea ascuns şi opere de artă, extrem de valoroase: un tablou Renoir, unul Jean Cocteau şi o pictură pe lemn, semnată Aurel Acasandrei. Lucian Mândruţă consideră această "poveste" demnă de un film suprarealist.

Jurnalistul tratează cu ironie detaliile "incendiare" care au condus la o nouă cerere de urmărire penală a procurorilor DNA pentru Darius Vâlcov.

"Un Renoir inchis intr-un seif dintr-un sat din Olt, la care un ministru al Finantelor venea din cand in cand sa mai arunce o privire...

Nu cred ca avem un regizor de filme suprarealiste atat de talentat incat sa-si poata imagina scena. Ce n-a reusit insa imaginatia reuseste insa realitatea, aia romaneasca.

Darius Valcov a fost acuzat azi de DNA ca tinea niste bani si niste tablouri la seif. Renoir. Cocteau. Si Valcov.

Pentru oamenii astia puscaria nu e nici pe departe o pedeapsa.

Pentru ei trebuie un curs de arta moderna cu examen la sfarsit, la care pedeapsa sa fie executata intr-un tablou vivant, cu vanatorul, caprioara cu ochi umezi si stancile de carton.

Sa nu uit. Traiasca PKR! Partidul Kitsch Roman", a scris Lucian Mândruţă pe Facebook în urmă cu puţin timp.

DNA îl acuză pe Darius Vâlcov de săvârşirea, în exerciţiul funcţiei de senator şi ministru în Guvernul României, a infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană ori încheierea de tranzacţii financiare, utilizând informaţiile obţinute în virtutea funcţiei, atribuţiei sau însărcinării sale.

Citeşte şi: Lavinia Şandru e răvăşită! DECIZIA RADICALĂ a fost luată cu puţin timp în urmă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ