Lucian Mândruță, postare halucinantă: care este diferența dintre români şi occidentali

| 16 apr, 09:04

Jurnalistul Lucian Mândruță lansează, într-o postare pe Facebook, o teorie șocantă privind diferențele biologice dintre români și occidentali.

"De doua zile mergem spre Vest cu masina. Incet si cu opriri. Mai intai Banatul, apoi Budapeste, Viena, azi cred ca Munchen...
Sunt cu Mihai, care la 13 ani pune intrebarile corecte. De ce se face tot mai curat? De ce cladirile sunt tot mai bine intretinute? Masinile mai lucioase, chiar daca mai ieftine ca la noi? De ce aici pe autostrada lumea respecta regulile?
Chiar, de ce spre Vest drumul te duce din aproximatie in precizie? Din lipsa de respect pentru rosturile lumii in grija pentru celalalt?
O fi ceva in aer? Pun ceva in mancare? Citesc alte carti?
Sau pur si simplu (si aici o sa se supere toata lumea) sunt alt fel de oameni? Nu, nu educati altfel, nu constransi prin lege sa fie altfel.
Ci pur si simplu altfel biologic.
Si daca treaba asta cu hartia aruncata pe jos e undeva, ascunsa intr-o gena si nu vom scapa niciodata de ea?", scrie Lucian Mândruță pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ