INCREDIBIL! Românii, JIGNIŢI de un membru al unui partid britanic

| 07 mai, 17:26

Ted Bennett, membru al partidului UKIP din Marea Britanie, a recurs la jigniri la adresa românilor ca să-şi convingă concetăţenii să voteze cu partidul său. Acesta spunea că românii sunt nişte gunoaie care, prin comportamentul lor, îi sfidează pe britanici şi care îşi bat joc de sistemul social din Marea Britanie.

Nu doar românii l-au înfuriat pe politicianul UKIP, ci şi imigranţii africani care vin în Europa. Despre aceştia, Ted Bennett a spus că sunt membri ai grupării teroriste Stat Islamic.

„Românii sunt nişte gunoaie care îşi bat joc de sistemul britanic”, a afirmat Ted Bennett.

„Nu mai vrem să vină în această ţară nici măcar un refugiat. Sunt nişte nenorociţi. Sunt finanţaţi de gruparea Statul Islamic. Toţi cei care vin în bărcile acelea din Africa. Gruparea Stat Islamic a pus mâna pe toate acele miliarde de dolari de pe urma petrolului din ţările pe care le-a invadat, iar acum îşi finanţează oamenii să vină în Europa. Sunt finanţaţi de Statul Islamic. Unii dintre ei sunt chiar militanţi ai grupării şi vin aici. Vor să aducă jumătate de milion dintre oamenii lor în Europa”, a mai spus Ted Bennett.

Citeşte şi: Alegeri în Marea Britanie: Britanicii sunt aşteptaţi la urne pentru cel mai incert scrutin din ultimele decenii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ