Laura Codruţa Kovesi vrea transparenţă totală în DNA. Noul plan de a controla şi FEMEILE de SERVICIU

| 24 mar, 10:38

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a dat aviz favorabil unei Hotărâri de Guvern pentru suplimentarea numărului maxim de posturi la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Decizia CSM este asumată printr-o hotărâre a plenului (nr.230) din 10 martie şi publicată la 23 martie.

Astfel că frecatul podelelor, paza contra incendiilor, evacuatul resturilor menajere, produsele de curăţenie, punerea foraiberelor şi tunsul ierbii din mica grădină sunt decontate cu 70 675 lei pe lună. Banii sunt trecuţi din bugetul DNA în cel al RAAPPS care asigură aceste servicii. Nota de fundamentare arată că toată oboseala, că paşii procurorilor dar şi ai cercetaţilor să meargă pe podele făcute lună, costă anual spre 200 000 de euro.

Pentru confortul domnilor procurori robotesc 24 de femei de serviciu, instalatori, fochişti, electricieni, tâmplari, lăcătuşi şi alţi harnici meseriaşi.

Laura Codruţa Kovesi a cerut ca măturătorii şi ceilalţi meseriaşi să fie în subordinea dumneaei, să nu mai fugă pe la RAPPS cu vorba să spună ce au mai văzut şi ce au mai găsit prin coşurile de gunoi.

Mai multe pe Jurnalul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ