Striblea: TELENOVELA ELENEI UDREA trebuie să înceteze. Nu există motive pentru menţinerea ei în arest

| 23 mar, 19:18

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat că nu există motive pentru menţinerea ei în arest.

Striblea a mai spus că au fost prezenţi şi denunţătorii şi că discuţiile au durat şapte oră, iar la final au avut loc procedurile ultimului cuvânt.

“Pe decursul a şapte ore, avocaţii şi-au spus opinia. Aproape o oră jumate au fost procedurile ultimului cuvânt. Elena Udrea a încercat să anuleze motivele judecătorilor şi să spună că nu e vinovată. Au fost de faţă denunţătorii, am cerut de la DNA înregistrarea confruntărilor cu denunţătorii pentru a pune capăt acestei parodii, acestei telenovele. Vă veţi convinge că adevărul este de partea Elenei Udrea. În aceste 26 de zile, cu excepţia confruntărilor, nu a apărut nimic semnificativ, ca probe. E un răspuns din partea SPP, dar e clasificat, urmează să fie declasificat. Nu există alte date care să vină în plus, nu există niciun motiv legal pentru prelungirea măsurii arestării. Nu există niciun motiv legal pentru ca măsura cea mai dură, a arestului preventiv, să fie menţinută”, a declarat avocatul Elenei Udrea.

Citeste si: MĂRTURII ŞOCANTE despre viaţa din puşcărie a Elenei Udrea: „Am văzut celula..”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ