BOMBĂ. Intermediarul şpăgii în cazul reţinerii şefei Tribunalului Olt e rudă cu DARIUS VÂLCOV

| 23 mar, 20:41

Intermediarul şpăgii de 200.000 de euro primită de preşedintele Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, a fost, potrivit procurorilor DNA, finul sau, avocatul Cismaru Dumitru. Acesta este unchiul administratorului public al Primăriei Slatina, Cristian Cismaru, acesta la rându-i fiind văr cu Darius Vâlcov, şi el urmărit penal pentru trafic de influenţă şi mită de 2 milioane de euro, scrie ziarul Concret in Olt.

Suma de 200.000 care ar fi ajuns la preşedinta Tribunalului Olt, a fost de primită de Cismaru în două tranșe. Potrivit DNA, Marinescu luliu-Severus a primit de la o persoană apropiată de avocatul Cismaru Dumitru, o donație reprezentând un teren în suprafață de 703 mp și o construcție de 29 mp pe același amplasament, situat în localitatea Băile Olănești.

Mai mult, tot de Primăria Slatina se leagă şi achiziţia unui teren intravilan de 600 mp situat în municipiul Slatina, tranzacție consemnată în declarația de avere a magistratului. Terenul în cauză a fost trecut de către Consiliul Local Slatina din domeniul public în inventarul bunurilor ce aparțin domeniului privat al municipiului Slatina prin Hotărârea Consiliului Local (C.L.) Slatina nr. 170 din 26.07.2011 , mai scrie Concret în Olt.

Citeşte şi: Președintele Tribunalului Olt a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DNA

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ