Darius Vâlcov, TRĂDAT de omul său de încredere

| 23 mar, 18:21

Fostul ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, a fost denunţat la DNA de cel mai apropiat colaborator. Vâlcov l-a făcut primar al Slatinei pe un anume Minel Prina, şeful licitaţiilor din primărie, omul său de încredere. Prina l-a răsplătit din plin pe Vâlcov cu un denunţ la DNA.

Primarul de Slatina a ajuns să-l toarne pe Vâlcov  pentru a scăpa de arestul preventiv. În al doilea rând, pentru că acest Minel Prina nu este la primul său dosar de corupție în care este acuzat că intermedia șpăgi. 

Povestea de corupție începe de fapt acum 10 ani când Darius Valcov, în vârstă de doar 27 de ani, era ales primar al orașului Slatina. Vâlcov era cel mai tânăr primar de mare oraș din România și un susținător fervent al președintelui Băsescu. 

Ajuns la primărie, Vâlcov s-a înconjurat de oamenii tineri care l-au susținut în campanie. Unul dintre colaboratorii de bază ai lui Vâlcov era viceprimarul Slatinei, pe nume Gabi Diaconu. 
Celălalt angajat de încredere era acest Minel Prina, pe care l-a promovat în funcția de director tehnic, apoi director de investiții al primăriei Slatina.

Minel Prina se ocupa de licitațiile publice și de derularea contractelor primăriei. Tot Prina întocmea referatele de lucrări și participa la licitațiile importante ale primăriei. Așadar, Prina era inițial un băiat băgat la înaintare de primarul Vâlcov în delicatele licitații publice, mai ales că, după anul 2005, primăria Slatina a început să primească de la Guvern sume impresionante de bani pentru investiții și infrastructură.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ